Tuesday, July 24, 2007

Apdet.

sungguh kuciwa ... udah la Raikonen rosak keretanya, si Massa lak di putun oleh Alonso. BMW lak dpt tempat ke 6 & 7 kalo tak silaps, banding dengan grid kelayakan tempat ke 4 dan ke 5. kuciwa sungguh. Ferrari sepatutnya menang dengan kedua2 kereta mencatat keputusan maksimum pada ketika Hamilton tidak berupaya untuk mengutip sebarang mata. what a loss of opportunity!

ari senin pak cik bangun dengan lambatnya. bercadang nak masuk opis lagi lewat maka nya pak cik pun tipon la opis. tup-tup budak opis tu cakap depa sibuk carik pak cik sebab ada mesyuarat Lembaga Pengarah ari tu. la ... pak cik ingatkan lagi 2 3 ari. terpaksaaaaaa lah masuk gak opis. sib baik sorang pengarah tu lambat masuk. terselamatlah pak cik dari di katakan punca mesyuarat tu bermula lewat! :D

ari ni pun ada mesyuarat lembaga pengarah lagi. minggu ni pun ada macam2 mesyuarat. dengan presentation untuk prestasi setengah tahun. buring sungguh.

weekend ni tak tau nak wat apa lagi. mungkin gi camping. macam2 plan ada dlm kepala. segalanya mungkin .... but first, pak cik have to survive this week first ;))

7 Comments:

Blogger Jie said...

Selamat bermeeting la pakcik nooo...ehhh..kalo meeting PIBG dpt la karipap ke..meehun ke...abis tu Board Meeting ade ape?

Air liur?

10:58 AM  
Blogger MZ said...

seblom ni ade la gak kueh mueh ngan air kupi. this time tader la plak ... *sekretari bos lambat mangun aaaa tu tak sempat nak gi beli ;)) huhuhu*

12:15 PM  
Blogger sayda said...

pakcik lembaga pengarah kah? o sekadar lembaga?

hehe

*kidding~

12:54 PM  
Blogger MZ said...

a'ah ... pak cik sekadar lembaga pencatat minit aje :D tsk tsk tsk

1:38 PM  
Blogger zura lias said...

pokcik lembaga pengarahkah?oohh,xyah kenny rogers...up sikit..mungkin madam kwan..xde le ape2 sgt kat pokcikkan..haahahahahhaha..

8:26 AM  
Blogger aria ayumi said...

bile lah pakcik nak belikan ferrari enzo utk kite nih.... huhu

11:32 AM  
Blogger MZ said...

amboi amboi amboi kamu berduer nih :p :p :p

12:35 AM  

Post a Comment

<< Home