Friday, July 04, 2008

Apo? Nak Poie Mano?

anak2 pak cik sibuk yo nak tengok wayang. tompi bebudak tu sogan campur takuit nak koba'an kek apak ehh, dia worang koba yo lah mo omak eh. baru omak ehh koba'an kek apak ehh.

apak ehh koba'an plak kek bebudak tu, kalu nak tengok wayang bak sini ha seboleh hengget. onam hengget tiket wayang lagi limo hengget duit minyak mo duit makan. jauh tu shah alam nak poie klcc. duit nak boli jagung pop laie, air laie. lopeh abih tengok wayang kang kono singgah kayefsi lak. yo lah ..mosti lapa poghut masing2 kan? kan kan?

macam kojam yo apak ehh. mano la bebudak tu nak korek seboleh hengget? tompi kalo pikir2 kendian, ado la caro ehh kan? kalo tu pun tak tahu .. duduk yo la kek umah ontok2.

omak ehh nak ikut. apak ehh siang2 koba'an tak payah! duduk umah yo lah jago budak kocik tu ha. komeh umah ko ...

ossah ehh kojam lelaki sowang nih ...

8 Comments:

Blogger Jie said...

dekut taik idung masin..

bawa je tasik shah alam, mancing pakcik
tak pun bawa g bukit cahaya sri alam tu...joging ke
sy kt shah alam ni..saje jenguk blog org shah alam..hehehe

5:32 PM  
Blogger Jie said...

dekut taik idung masin..

bawa je tasik shah alam, mancing pakcik
tak pun bawa g bukit cahaya sri alam tu...joging ke
sy kt shah alam ni..saje jenguk blog org shah alam..hehehe

5:32 PM  
Blogger Jie said...

sekali klik je jadi dua..ishhhh..untung tul beronline dr shah alam ni..kehkehkeh

5:32 PM  
Blogger MZ said...

tasik shah alam? bukan mancing ikan kang. mancing lain lak jadik nya :)) muehehehehe
dah la boys outing nih

manader taik idung masin. lebih2 lagi pada jejaka yg tulus mulus. tader masin2. manis jek ... *kunun nya lah*

5:52 PM  
Blogger A Z R A said...

eiiiiiiiiiiiiiiii kedekssss laaaa kedekkkkssss! ;)

1:44 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

ape la pakcik nih
dr shah alam jauh2 nak g klcc bakpe nya ???

gi la kat bukit raja .. tuh paling dekat sekali ngan shah alam .. ikot jalan belakang seksyen 7 .. save duit tol singgit ..

kalau x .. tempat kedua dekat dr shah alam gi la sunway .. situ pun ada tgk wayang jugak ...

kalau tak nak gi sunway .. tempat ketiga boleh pergi one utama .. sana ada tgv kat old wing .. ada gsc kat new wings .. kalau dekat jambatan sunway tuh belok ke kiri kalau pakcik dtg dari arah shah alam ...

kalau pakcik tak nak tgk kat OU .. pakcik leh gi kat cineleisure .. isteri pakcik leh singgah ikea shopping2 ke .. pakcik ngan anak2 g tgk wayang ...

lebih jauh skit gi la mid valley .. haaa .. situ tgk wayang gsc .. boleh beli tiket awal2 .. book online @ beli online terus ...

dan last skali baru la gi klcc ... skang org dah jarang laa pakcik tgk wayang kat tgv .. tgv dah busan, seat dah x besss .. tgk kat GSC laa yang layan .. bess jeee ... some more pakcik gi klcc parking mahal nak mampus yer ..

itu ajelah saranan dari saya ... petua petua nak pergi tgk wayang kat mana bagi save duit minyak dan tol ...

sekian .. terima kasut :)

10:23 AM  
Blogger Jie said...

amboiii lily... rajin sungguh dia kalo bab2 bagi direction utk org ni...leh jadi polis pelancong..:D


tu saje je alasan org dekut taik idung masin tu lily...:p

8:38 AM  
Blogger MZ said...

azra. kedekut tangkai jering ek? :p

lili. pak cik biasa gi bkt raja n cinileisure tu. akan tetapi bdk2 tu nak gi klcc :p

kujie. hep hep! taik idung manader masin :p

1:47 PM  

Post a Comment

<< Home