Friday, August 08, 2008

Tidak! Tidak!

tengok! tengok! tader keje aaaa dia org nih!!?? abih anak jantan den di buek ehhh model selendang rayo!

5 Comments:

Blogger yOnnA said...

ahmad albab!!!
comelllllllllllllllll
meh kak yonna nk tium sikit!!
muahhxx
haha..

comel la pakcik =)

1:35 AM  
Blogger Jie said...

anak dara sapa tu?

leh booking?

pakcik..nk habaQ pasai si Sebol tu..actually mcm ni...
dia call saya pagi semlam, dia tanya sy ada ke no MZ. Dia tanya sy tau tak mz tu anak blogger yg kena tangkap tu, pak bakaQ.

kompius sy....tak mungkin..lagi pun sy ni kenai org kt blog je..luar dr blog sy tatau ...tak pernah pun beremail, bersms, bertepon2 dgn pakcik.

tak kan arr anak pak bakaQ pulak..isshhh.. menantu pak bakaQ pun payah sy nk percaya..hehehe pasai pak bakaQ pun baya2 pakcik je kot..tak pun tua setahun dua je kot.

lepas tu surf2..rupanya dia salah org..dia ingat mz tu zeck-a ( nick anak pak bakaQ)

dia call sy tanya lepas dia dah post kat chatbox..hehehehehe

gitule kisahnya....

9:47 AM  
Blogger A Z R A said...

cute nyerrrrr, kimsalam ye pakcikkkk.... ;)

10:54 AM  
Blogger MZ said...

yonna. bapak ahmad albab x mo shium ke? :)) muehehehe *gelak sengal*

kujie. takper aaa pasal mis-understanding tu. konpius sesaat je pastu terus tolak tepi :)) muahahaha

azra. wa'alaikum salam :D

11:09 AM  
Blogger diya said...

hehe. budak laki klw dipakaikan tudung mmg nampak sgt comel. ahaks

4:52 PM  

Post a Comment

<< Home