Wednesday, October 31, 2007

Akhir nya ...

pak cik rasa kurang sehat lately tapi pak cik tahan jek .. akhirnya pagi ni tak tahan dah. terpaksa pak cik amik obat tahan sakit ngan obat selsema dan obat sakit tekak. keje manyak .. x leh nak mc. tu pun obat beli kat farmasi ngan kedai jek. tak leh plak nak terus berpuasa di bulan syawal nih.
pak cik sebenar nya tengah sexperimenting new blog. blog ni kira mcm diari. pak cik cuba tulis in detail. oleh itu ada lah mender2 yang sensitip dan 18 sx. sebab tu buat masa ini pak cik 'private' kan je dulu.
salah satu sebab pak cik sexperiment blog nih adalah seblom ni apa yang terjadi dan berlaku pak cik tak pernah nak catat kat mana2. walopun sesetengah perkara tu sepatutnya pak cik catat. dan banyak mender2 yang pelik dan yang melukakan hati pak cik wat tak hirau jek. malas nak ingat. tapi setelah di pikir-pikir semula, elok la pak cik catat di mana2. senang nak wat rujukan kalo2 sesuatu terjadi.
bukan pak cik tak mo apdet. selain dari sebab di atas, pak cik sebenarnya di persimpangan jalan. sedang memikirkan langkah2 pak cik seterusnya. sedang mencongak2. sedang merangka2 pelan tindakan. selebihnya pak cik menunggu sesuatu. harap2 Tuhan makbulkan doa pak cik.
ari ni bezday anak pak cik si ibai. petang nanti kene beli kek untuk dia. dengan adiah nya sekali. nak tau adiah apa pak cik nak bagi? sebuah al-quran ... insya'allah.

.

"just when I thot I have seen it all .. a new strings of complicated, absurd and unthinkable events started to unfold between my eyes. speechless i am ..."

4 Comments:

Blogger Jie said...

moga cepat sembuh ye...nmpk gayanya sy ni bkn dlm list utk di jemput dlm tmpt 'ptivate' tu...:p

6:36 PM  
Blogger zura lias said...

sedey...pokcik xmo invite sy..:((

8:30 AM  
Blogger MZ said...

jie & juera ... tu sexperiment je aa. blom betui2 :p

9:44 AM  
Blogger sayda said...

nak baca!

:D

2:12 PM  

Post a Comment

<< Home