Thursday, November 01, 2007

apdet ..

dalam kesibukan mengejar masa ... kerja2 seharian di opis, diskusi dengan rakan sekerja, mesyuarat2, tetiba datang satu 'es em es' "ayah admitted masuk ward ...".

cepat2 pak cik buat apa yang patut di opis seblom berangkat ke rumah mak ayah pak cik. terkezut mak pak cik bila dapat berita itu.

ayah pak cik pergi ke HKL untuk pemeriksaan kesihatan nya seperti yang di jadualkan. ntah kenapa tekanan darah nya kali ini begitu luar biasa tinggi nya .. terpaksalah doktor di sana tahan beliau masuk ward. di khuatiri keadaan nya akan memudaratkan jika tidak di awasi dan diberi perhatian.

esok pula mak pak cik pula harus ke hospital sungai buluh untuk rutin pemeriksaan kesihatan beliau. harap2 dan mudah2an tiada apa yang luar biasa.

.

minta maaf, sexperiment blog pak cik akan kekal sebagai private. isi kandungan nya 18 sx dan penuh dengan 'twisted' stories. elok lah kekal sebagai diari pak cik sahaja. tu pun blom apdet2 lagi ... kesibukan sedikit. tambah tader mood. tambahan lagi pak cik terlupa 'diya' factor! kene ubah ke site lain nampak nya ..

.

aku memberi
tanpa mengharapkan balasan
jika sudi
hulurlah tangan mu dengan ikhlas
akan ku sambut
dan ku belai penuh harap dan syukur

andai tidak terdetik sedikit hasrat
simpanlah tangan dan hati mu
untuk pria pilihan.

aku hanya ingin
punya teman
yang menjaga hati ini
seperti mana juga aku
walau mati menjadi galang ganti.

6 Comments:

Blogger zura lias said...

erk..sy suka yang ada x, x ni..hahahah..semoga ayah n mak pokcik cepat sembuh..{pray}

9:40 AM  
Blogger sayda said...

pray the father will be well soon.
amin.

2:13 PM  
Blogger Jie said...

moga keduanya cepat sembuh dan kembali spt biasa.

bagus la gitu.... ade tempat rahsia utk diri sendiri..kena search ni..ha ha ha...

6:38 PM  
Blogger aria ayumi said...

pakcik de, xpecaya diya ke? erm... even diya ni xbape btol sket, diya still hormat privasi pakcik...

xpelah klw pakcik xpecaya, janji Tuhan tahu...

9:30 AM  
Blogger aria ayumi said...

btw, hope ayah pakcik get well soon

9:32 AM  
Blogger MZ said...

juera. thanks.

sayda. thanks oso.

kujie. jangannn!!! jangan tak search! :p

diya. pak cik percaya sama diya. don be khuatir ya. & thanks diya.

10:13 AM  

Post a Comment

<< Home