Thursday, November 15, 2007

Halwa Tinger.

current repeated playlist pak cik yang terdapat dalam thumbdrive untuk mp3 player dlm kete, antara folder2 yang ada :

Folder 1 :

1. nickel back - if everyone cared
2. mary j blige - take me as i am
3. the cranberries - i miss you when you'r gone
4. chinese - love of a life time
5. chinese - zhi yao wei ni huo yi tian

arabic 1

1. Elissa - Hobak Waga3
2. Elissa - Meen Beyloom
3. Sherien - 3ala Baly
4. Hoda Hadad - Alby Elly Kan
5. Asala Nasri - Arod Leeh

Various 1

1. Fergie - Glamarous
2. Alicia Key - No One
3. Britney Spears - Gimme More
4. Fergie - Big Girl Don't Cry
5. Gwen Stefanie - 4am In the morning
6. Justin Timberlake - Lovestoned
7. James Blunt - 1973
8. James Blunt - Cry
9. Nightwish - Eva
10. Oasis - Wonderwall
11. Ungu - Tercipta Untuk ku.

Lain2 folder adalah lagu2 arab yang lain, lagu2 rap 50 cents & eminem dan tak di lupakan koleksi lagu2 gothic dan metal :D. mcm my colleague komen .. "tak pernah aku jumpa orang yang sumer leh masuk nih. mcm2 jenis lagu ko ada". ala .. tu blom lagi masuk lagu2 jepun, tamil, soprano lagik ;)) hik hik hik.

Tapi sebenarnya dah buhsan gak dengan lagu2 nih. ada tak yang fresh nyer?

4 Comments:

Blogger zura lias said...

waaaahh..pokcik dgr lagu britney...wahh...wahhh..nk kagum jugak..hikss..

12:29 PM  
Blogger MZ said...

time lagu ni britney pak cik tekan butang forward :D

12:32 PM  
Blogger aria ayumi said...

lagu dhoom machale pakcik minat tak :p lagu nustan peberet diya tuh :D

3:21 PM  
Blogger sayda said...

nk tambah 1 lagu bleh.

colbie caillat: bubbly.

njoy!

7:41 AM  

Post a Comment

<< Home