Saturday, December 15, 2007

apdet seciput ..

pak cik agak bizi kebelakangan ni. manyak keje. manyak isu. manyak hal. manyak urusan. macam2 ada.
isteri pak cik selamat melahirkan anak ke lima, our fourth son. stengah jam dok dalam 'labour room' akhirnya baru selamat, dokter pun dah sebut 'caeser!'. darah pak cik pun dah naik ke kepala. skit lagi harus pitam pak cik :)) ekekekeke.
nama baby masih di pertimbangkan. calun2 nama adalah .. mohd zulkarnain, mohd zackaria, mohd zack. :D yang mana besh ya? silap2 dapat lak nama lain nanti.
tugas2 pak cik pun bertambah2. sesetengah nya pak cik dah terlupa :D tapi nak tak nak kene buat lah. seperti basuh pakaian baby (kene basuh tangan, tak leh basuh dengan mesin, org tua2 kata tak elok), kemas umah, basuh baju, memasak untuk anak2 dan si ibu, isk .. macam2 lah lagi. berlari ke sana-sini beli barang2 keperluan tu dah wajib lah. sopping kat giant atau memana beli 'pad' tu dah biasa. sat gi kene gi beli maternity bra laks ;)) huhuhuhu
pak cik dah konpem akan ke pulau pinang, bertolak pada pagi 19 hb dengan kereta 'chief listener' tu dan balik pada sebelah malan nya, flight kol 10 lebih. sapa nak anta ketupat n rendang penang utk pak cik kat airport? *projek ke siam tu pak cik ketepi kan buat masa ini. lenkali jek :D*
my sister getting married by end of December. a day before anak pak cik no. 3 harus ke sekolah untuk sesi suaikenal. memang sibuk lah gamak nya ujung bulan ni.
si baby pada masa ini kene jaundice so kene tahan di wad. insya'allah esok boleh balik. dah manyak malam dah kat sepital. pastu antar balik kampung. pak cik pun merdeka lah sekejap. :D boleh la pak cik konsentret ngan keje2 opis ... *kunun nya lah* :D

.

'in time of death ... everiting of your past will be flashed to your mind. will u shiver? or will u be smiling?'

6 Comments:

Blogger aria ayumi said...

waaaaa. pakcik dh dpt baby rupanya. tahniah2. huhu. mohd zack? adehh. mcm anak kacukan le pulak. pe kata pakcik letak nama... mohd zaid? :p

10:17 PM  
Blogger MZ said...

mohd zaid dah ada yg no 3 :p

1:30 AM  
Blogger A Z R A said...

pakcikkkk congratulationsss!!! if it was a baby girl, i would suggested Azra....hahahahahaaha...

5:15 AM  
Blogger aria ayumi said...

eheh. anak pakcik nombor 3 nama mohd zaid? lerr. nape tak bitau awl2, bleh diya ngorat... wahaha~

12:46 PM  
Blogger MZ said...

phew azra .. *kesat2 dahi* sib baik u tak suggest azri! :)) ahakz

diya. jangan!!!! jangan tak ngorat. mohd zaid tu ensem tau :)) ekekeke

10:22 PM  
Blogger inah said...

waaa..tahniah..nama baby tu sape??

mohd zulfadli?ok tak?

11:09 PM  

Post a Comment

<< Home