Friday, May 23, 2008

Komen Ringkas.

Dengar citer nyer AF6 dah nak abis dah. phewww ... lega. satu seksaan halwa tinger sebenarnyer jika menyaksikan dan mendengarkan af musim terbaru nih.

ironi nya, american idol 7 dah pun tamat terlebih dahulu. kemenangan kepada david cooks yang merupakan 'upset' jika mengukur dari persembahan grand finale. pak cik tak sokong sesapa. tapi pak cik merasakan molek juga david cooks yang menang sebab dia lebih versatile jika di bandingkan dengan archie. memang menghiburkan menyaksikan american idol yang baru ini. pesertanya kali ini lebih 'berbisa'. susunan dan mainan muzik dan persembahan mereka kadang2 membuat bulus roma pak cik meremang. kalaulah aksi persembahan artis2 tempatan juga begitu ... tapi nak buat macam mana kan? dah paksi persembahan hiburan adalah di sana ...

.

tiada tempat
tempat yang lebih baik

tiada teman
teman yang mesra

tiada masa
masa yang mengasyikkan

tiada keindahan
keindahan yang mendamaikan

jika hati
enggan terbuka dan menerima.

2 Comments:

Blogger Jie said...

sy tak nengok kedua2 programe tu..af kadang2 nengok lompat2 channel je...abiskan masa mlm minggu..sbb tak suka keluar mlm minggu..nengok tv je la


jika hati
enggan terbuka dan menerima


jgn jemu "buzz" selalu

10:01 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

kite suka david cook menang
hehehe
:D

6:42 PM  

Post a Comment

<< Home