Wednesday, June 04, 2008

sekilas pandang.


pak cik hanya sempat bujang seminggu jek. hengatkan leh aaaa raya sakan. rupa2 nya idak ler begitu. macam tak cukup masa jek.
pak cik pun tak la heboh2 kan yg pak cik ni 'bujang'. kang ramai laks yang ajak deting. serba salah jadik nya nanti. nak menolak tak sampai hati. nak menerima pun tader masa sangat :D baik pak cik dok dendiam jek.
mak ngan ayah pak cik balik kg uruskan kebun mereka. kakak pak cik ikut sama. umah mereka kosong tader org. pak cik pun di amanahkan untuk siram pkok bunga dan bagi ikan makan tetiap petang. balik umah dah gelap. malas nak gi makan kat luar. so masak je lah megi ngan telor. buat air kupi sendrik. ni si jubir nya pasal lah ni. sejak dia beli megi mawi kat 7e dan pak cik curik2 makan ngan dia, rasa sedap plak, terus ketagih sampai sekarang. trip gi kuantan ari tu pun sibuk dok cari megi. :)) kih kih kih. macam mengidam laks.
nak basuh baju lagi. pas tu nak sidai nya. nak kemas umah lagi. macam2 lah keje nya. malas nak meronda2 tetengah malam. esok2 lewat lak masuk keje. jadi nya beberapa es em es dan mizkol termasuk dari kedai dvd terpaksa lah pak cik abaikan.
sib baik skrg ni tetiap ari ujan. tak yah la pak cik risau sangat nak siram pokok bunga di umah mak ayah dan umah pak cik sendrik. :D

3 Comments:

Blogger Jie said...

mewahnya dia makan wlau dok bujang.... 3 biji teloQ tu...2 mangkOk dgn 2 cawan...dan 3 sudu. ada gula² cloud9, ada duit merahhhh...hehehehe

amboiiii...tissu paper sampai 2 kotak..apenya nak buat tu erk?

12:01 PM  
Blogger MZ said...

adeh .. kene scrutinised lak satu2. lenkali kene senset nih :)) muahahaha
umah bujang mcm tu aaaaaaa :p

12:25 PM  
Blogger Hanna J. Potter said...

makanan~~!! pakcik, nani sudah reply kt komen pakcik itu yea..

4:47 PM  

Post a Comment

<< Home