Monday, July 07, 2008

Meh Mengumpat!

ari tu tgh pak cik makan dtg la sorang mamat ni ... lepas hai2 dia terus bukak topik politik. dia punya hamun dgn pak lah n khir toyo n the gang tak hengat dunia punya. tak bleh pak cik nak tulis apa dia hamun tu .. kang pak cik jadik lak mcm PI (private investigator) tu .. terus hilang dari alam maya ni ....

cuma pak cik nak sebut, dlm isu anwar lawan najib ni, pak lah rileks jek. standed aaa dia tu kan mcm tu. agak nya dia saja biar dua org ni lawan2. last2 pak lah plak yg menang. :)) keh keh keh. at mean time apa akan jadik dgn ekonomi kita tak tahu lah. harga minyak akan makin naik ...

pak cik juga tertarik dengan isu nak angkat sumpah ni. pada pak cik takyah la angkat2 sumpah ni. mcm la lepas angkat sumpah tu pihak lawan akan berpuas ati. and i don't think dlm agama pun dia suruh sangat bersumpah2 ni ... biar je lah proses undang2 menentukan.
.

pernah pak cik nyatakan dulu, pak cik bukan lah penyokong anwar. bukan juga penyokong PKR. sebab tu dlm dua PRU yg lalu pak cik tak kuar ngundi. pilihan pak cik adalah BN atau PKR. pada pak cik PKR tu sama jek dengan BN. bukankah dia serpihan UMNO? serpihan BN.

lihatlah apa dah jadi dengan kerajaan selangor skrg ni? kesian Tan Sri Khalid kene melayan kerenah org2 bawahan nya. nak konsentret utk memerintah negeri pun dah payah jadik nya.

pak cik setia ngan parti bulan :D
.

ari tu leh plak BSKL down satu ari. kelakar betui lah ....
.

pak cik tak cukup tido nih. malam tadi sibuk tgk F1 dgn wimbledown.
.

last weekend dpt la kabar hangen jgn masuk kl. pulis sibuk buat roadblock nak sekat org dari wat demonstrasi.

mcm lah tak biasa. kan dah banyak kali pulis buat roadblock. lepas satu kes satu kes. apa nak jadi pun tak tahu lah.

tapi tengah malam tu pak cik bawak anak2 pak cik gi uptown kl. road block dah tader. smooth je perjalanan. *tu yg pak cik suka jalan2 tetengah malan tu :D* tapi mak aii .. penuh padat uptown tu dengan manusia. memang la dengan manusia kan. tak kan dengan lembu laks? lenkali kene gi ujung2 bulan aaaaaaa. tak lah ramai org ...

4 Comments:

Blogger Jie said...

penat dah nk layan drama ni

bek kita dok dendiam buat keje kita, gerak keje kita..usrah tiap minggu..

kan..kan..mcm dulu2...kite2 pun gerak sorang2 gak, kan pakcik

3:24 PM  
Blogger MZ said...

tu lah. biar lah depa wat drama tu.

4:01 PM  
Blogger Lily.Lulu. said...

kalau ujung bulan pakcik pegi, lagi la ramai org

sebab masa tuh sume dah bergaji
sume nak menyopping la

:P~

1:03 AM  
Blogger MZ said...

tu la tu lili. pnoh sosak ngan manusiaaaaaaaa!

9:12 AM  

Post a Comment

<< Home