Friday, August 17, 2007

Sepintas lalu ...

pak cik menghadiri mesyuarat bulanan bagi 'TEC* Key-6 Group' pada hari Rabu lepas. kali ini tuan rumah nya adalah pengurus operasi SOGO. salah satu agenda meeting adalah lawatan ke seluruh SOGO. pak cik dah terrer dah pasai SOGO ni .. ye lah dari tingkat bawah tanah sampai ke tingkat lapan abis gi lawat, depan blakang, laluan pekerja, setor, bilik sejuk, bilik operasi dan sebagainya.
ketika sesi 'tea break' sebelah petang, tuan rumah hidangkan kek bezday untuk pak cik dan juga salah sorang member yang bezday nya jatuh pada hari kebangsaan.
owh ya .. keesokan hari nya adalah bezday pak cik, 16 hb Ogos. :D
mereka yang wish hepi bezday pada pak cik adalah berikut :
1. anak2 dan isteri pak cik. melalui kad.
3. ehem ehem ... kad dan cakap mulut.
4. budak opis, mimi n mel. cakap mulut.
5. bloggers, dak bulat kat blogspot shoutbox. diya melalui es em es. lynna ... pesanan myspace.
6. kakak sulung pak cik, melalui es em es.
7. kenalan lama dan skandal yg tak terjadi, aleeza melalui ym offline messej.
adiah bezday yang pak cik dapat :
1. henpon oleh isteri.
2. dompet n talipinggang, oleh ehem ehem.
3. 'resia' oleh ehem ehem.
4. panggilan tipon dan es em es free selama 7 ari oleh xpax.
bezday kali ini agak turbulance skit. banyak peristiwa yang berlaku yang memberi kesan emosi. pak cik pun ntah apa keje nya ... macam orang sibuk jek. tido pun tak cukup. nak apdet dan memblogging pun tak berpeluang. minggu depan kut pak cik akan cuba jawab semua komen dan memberi komen :D weekend ni start dari malam ini pak cik akan sibuk travelling.
hepi weekend everyone. may god bless us all. *tetiba jek cakap omputeh*
.


"memories ... is the foundation of sorrow"

* TEC is an international organization of CEOs, Managing Directors, and Company Presidents that meet each month for members to mutually assist one another in running their companies more effectively

nota kaki : word dalam kaler merah darah kering adalaj koreksi dan penambahan yang pak cik buat. tertinggal dan terlupa. maklum la dah bertambah setahun tua ... :D tsk tsk tsk

9 Comments:

Blogger aria ayumi said...

ngaaa pakcik dpt adiah best2!!! wife pakcik kasik henpon? wah wah diya nak request henpon gaks. huhu. diya nak kasik ceklat, tkt kang cair dl ceklat tu sblm sampai ke tgn pakcik. nnt2 lah ye.

p/s-'resia' oleh ehem2? ape yek... :p

10:11 AM  
Blogger MZ said...

- pak cik tunggu ceklat diya tu :p
- resia tu adalah resia aaaa ;)) hik hik hik

9:33 AM  
Blogger IndahSakura said...

Oh besday pakcik rupanya...
Tak terlewat lagi kan tuk
ucakpan "Selamat Hari Lahir".
Moga dirahmati tuk segalanya..Aminn :)

9:35 AM  
Blogger MZ said...

endah. ameeennnnn. thanks ya! :D

9:39 AM  
Blogger Hanna J. Potter said...

happy belated birthday, mr mz! may you life be long and victorious. *^^*

11:03 AM  
Blogger MZ said...

thanks hanna. god bless u. :D

11:30 AM  
Blogger Merakemas said...

pakcik...ehem...ehem tu sapa erkkkk? ehem ehem baru yerkkkk? Ops....nak kena jait mulut lepas nih.....hehehehe....

9:03 AM  
Blogger MZ said...

merak. mana tahu yang baru? bukan yang lama? ;)) hek hek hek

9:24 AM  
Blogger orked said...

Hepi belated bufday pakcik....sori terlambat...hope god bless you alwez

5:55 PM  

Post a Comment

<< Home