Monday, August 27, 2007

Tag. Jgn Tak Tag ..

cik nizie yg cumil .. ni pak cik jawab tag.

1. 5 benda dalam handbag.

pak cik tader handbag. tapi pak cik ubah kepada 'folder bag' yang pak cik tengah usung ke sana ke mari sekarang ni.

a) borang wasiat oleh Amanah Raya Berhad
b) fail sijill2 pak cik
c) penyata epf. baru amik bulan lepas kat opis epf
d) borang M.I.A.
e) surat2 berkenaan perkara2 d atas.

2. 5 benda dalam bag duit.

a. duit
b. ic dan driving license
c. kad bank, petrol pump, j card, business card.
d. xpax top up.
e. gambar ehem ehem

3. 5 benda feveret dalam bilik saya.

pak cik tader bilik. bilik tido tak kira. pak cik tukar kepada bilik study. bleh kan? kan kan?

a) altec lansing sub-woofer speaker untuk komputer. slalu cucuk dengan notebook pak cik.
b) koleksi vcd, dvd dan cd.
c) koleksi model kerete dan kereta mainan kawalan jauh.
d) barang2 personal pak cik yang terkumpul dari dulu2 tersimpan molek dalam kotak.
e) koleksi buku2 motivasi yang orang bagi dengan koleksi karya puisi2 oleh Muhamad Iqbal.


4. 5 perkara yang nak d lakukan

a. nak puasa d sepanjang bulan rejab nih kalo buleh. then amal cecukup bulan puasa ni. harap2 lebih baik dari tawon lepas.
b. nak mula balik rumah awal dan start joging dan exercise balik. target : berat 65 kg dengan perut '6 pack' and stronger back.
c. kemas2 umah tu luar dalam
d. cuti merdeka ni balik kampung tolong apa2 yang patut kat kebun dan kemas umah kat kampung tu.
e. carik duit skit, ada banyak projek nak buat ni.

5. 5 benda yang sedang di lakukan

a. jawab tag ni dan gi jenjalan wat kacau blogger lelain.
b. review procedures untuk proses beli barang
c. donlod files dari internet.
d. tengah gaduh lagi ngan ehem ehem. dalam proses break off.
e. jawab email dan koordinat keje dan report budak2 opis ni.

:D

.

- "tunjukkan aku pemuda yang kemabukan kasih Tuhan ..." Muhamad Iqbal.

3 Comments:

Blogger Jie said...

e. carik duit skit, ada banyak projek nak buat ni,

alang² nk cari pakcik...carilah byk²..wat pe sikit²...:p

pakcik guna je yg sikit tu utk projek pakcik tu...yg belen² byk² tu bg la kat saya...leh kan...kan..pakcik baaaaaaaaaaik...sgt!

9:16 AM  
Blogger zura lias said...

5 benda dalam beg duit..gambar ehem-ehem..gambar sy termasuk tak pokcik?hikss..

9:41 AM  
Blogger MZ said...

kujie. timer kaseh. pak cik memang baik. tapi bab duit ... huk huk huk *terbatuk lak* :p

juera. sudah la. kedemut gambar!! :p

10:15 AM  

Post a Comment

<< Home