Thursday, September 20, 2007

Pemberitahuan.

Just in case, if this page suddenly goes missing .. it meant that i have to change the address. it did not safe anymore*. meantime i have to watch the traffic and the visitor. sekiranya hilang nanti bukanlah mahu menghilangkan diri merajuk ke apa.

harap amik perhatian.

.

* tiru ayat dak diya. ;)) hik hik hik

8 Comments:

Blogger sayda said...

owh.kenapa kah ini.
ada polis traffic tgh usha pakcik, nk saman ke?hehe. kidding k~

neway. akhirnye new entry. pheww!

pastu, kalu ilang, mana nk cr pakcik lagi? owh. jgn tgglkan daku.uhuhu~

6:21 PM  
Blogger zura lias said...

erk..kenape?mengape?sape yg mengusik ati pokcik ni?meh sy tembak org tu..alaaa,xmo ar tutup2 blog..ade address lain..sile bgtau ek..hikss..

2:23 AM  
Blogger .::{ uMIe }::. said...

uiks!!! nak tanya soklan sama cam kak zura...

Kenapa??

Mengapa??

Saya baru je bagi pokcik tugasan menjawap tag.. ermm :s

7:22 AM  
Blogger MZ said...

sayda. juera. umie .. tetiba jek ari tu terpk nak tukar address. sebab si ehem ehem dah baca blog pak cik nih.
tapi bila pk pk balik pesal lak nak kene tukar ekk?
so .. biar je lah kan .. kan kan?
:D

sayda .. ni pun kira entri baru ekk? nenanti lah ya ... pak cik apdet betul2. kalo ada significant changes lah dlm idup pak cik. kalo tak maleh la ..

11:17 PM  
Blogger aria ayumi said...

pakcik de... ape kes ni tiru2 owang.. :p

12:24 PM  
Blogger MZ said...

ala diya ... sesekali kene tiru meniru gak ;)) huhuhu

1:47 PM  
Blogger Jie said...

tak paham pa apebenda notis ni?

kalo sy tak moh ambek perhatian tu...nk pokus kt lain leh tak?

3:59 PM  
Blogger MZ said...

kujie. sila lah abaikan je ... :p

4:33 PM  

Post a Comment

<< Home