Friday, February 22, 2008

Akhirnya ...

sudah puas pak cik cari2, usha2 sejak beberapa lama. akhirnya ketemu juga dengan dvd citer 'good will hunting'. walopun mahal sedikit tapi puas hati lah juga. balik2 umah terus layan citer tu. to me it is a beautiful story. banyak btol falsampah2 dlm citer tu. when the acting by matt damon and robie williams were superb. but then and even know how i wish the heroine should be other than minnie driver ...

setakat ni dulu. paler pak cik fenin nih. x cukup tido :D

till next time. ujung minggu ni kene gi jelebu laks ... jauh tu ...

pada semua, selamat berhujung2 minggu dengan aktiviti yang di rancang dan tak di rancang. be jolly and be safe!

.

it is not about you being perfect or your partner being perfect. nobody is perfect. it is whether both of you being perfect for each other or not?

4 Comments:

Blogger Lily.Lulu. said...

lamaa dah x tengok citer tuh pakcik. kalau dapat tengok balik mmg bess ..

mm .. pakcik selamat berjalan ke jelebu. bukan jauh mane pon :P

dan selamat berhujung minggu juga !!


saya suka kata2 pakcik yang kat bawah tuh . .penuh makna :)

12:00 AM  
Blogger zura lias said...

heehehe..sy perfect tak untuk jd partner pokcik?hikss..

12:41 AM  
Blogger Inah said...

pokcik!!!kabare pokcik :P

tgk dvd eh..penjual tu kat danau kota? dekat seyy ngan tpt inah :P

suka gak kata2 pokcik kat bawah :D

11:46 PM  
Blogger MZ said...

lily. manader dekat :p jauhhhhh tu. tapi pak cik sampai juga ;)) huhuhuhu

juera. perfect ke tak? jom deting jom. pak cik nak ukur n nak sukat n nak dokong a.k.a. timbang :D

inah. dekat tu memang la dekat tapi manjang cik inah tak mo jek :p

11:24 AM  

Post a Comment

<< Home