Friday, March 07, 2008

Epi Weekend!

sorry ... pak cik membizikan diri lately. kennot apdet much.

this weekend cuti sekolah dah start. pada yang bercuti2 tu .. samat bercuti. jangan lupa menunaikan tanggungjawab untuk mengundi! tak kira samada anda ingin mengundi parti kerajaan atau pembangkang atau saja2 nak merosakkan undi sebagai tanda protes, pergi lah mengundi!

pak cik sepatutnya mengundi di wangsa maju, kl. ehem hem .. pak cik orang kay ell rupanya! :D

akhir kata, tunaikan lah tanggung jawab pada diri sendiri, keluarga, masyarakat, negara dan yang paling penting pada agama. *chewah*

see you alls back in one piece!

.

tambah skit ...

malam tadi gi antar babysitter balik umah dia kat kuala selangor. sebelom bertolak pak cik aplod mp3 dlm thumbdrive utk di dengar sepanjang perjalanan nanti. takyah la pak cik sebut nama lagu2 nya. tapi lagu lelama yang pernah menjadik siulan pak cik dedulu :D

pak cik bawak kete slow2. rileks je. sampai sana lebehkurang dlm kol 9 lebih skit. bini pak cik pun start la menyembang dengan kak long dia. bla bla bla .... pak cik layan american idol kat tivi jek. punya la lama dia dua worang bersembang, pak cik bagi chance. bukan selalu kan? kan kan?

kol sebelas lebeh baru bertolak balik. tu pun sebab baby dah start meragam. ujan plaks. bertambah slow la pak cik drive kete. 60 km/j jek. sampai umah kol 12 lebeh. pak cik layan dulu citer house season 4 part 1. tup tup mata laks ngantuks ... tido dulu ler.

pak cik memang suka memandu. jalan ke kuala selangor tu pun (dari arah sg buluh melalui ijok) memang faveret pak cik. kalo bawak kete lelaju memang besh. overtake kat selekoh2 maut mcm citer 'inital d' laks. tunggu la pak cik dapat kete lumba pak cik. harus pak cik cuba try test tengok kat situ wat rekod ...

.

*everyone can speed. but not everyone dare risking everything including the car and life*

12 Comments:

Blogger Jie said...

yup...dr sg buloh nk kuala selangor..tang ijok tu...best!

4:56 PM  
Blogger YaTt's said...

ooo pakcik orang wangsa maju ghupo ehhh ermmm den ni pes time nak ngundi nih.. raso ehh cam nak buek undi rosak muahahhahahaha

5:24 PM  
Blogger Merakemas said...

pakcik, kalo drive keta laju-laju tu, tanda nyer nak gi dating tu. kalo drive keta slow jer.... makna nyer tak nak sampai umah awal....

11:50 PM  
Blogger A Z R A said...

'pakcik memang suka memandu' - pakcik u wanna be my driva?

2:03 AM  
Blogger MZ said...

kujie. memang best. jalan pun elok dan cantik. :D

dak ramping. marah mat hassan nanti kut kau buek undi ghusak :))

cik puan merak. pak cik kalo gi deting slow2 je bawak :D. memang lambat sampai ...

cik azra. what are the perks? ;)) ehem hem hem

11:39 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

ngape pakcik x masok F1 aje
hihihi ..

selamat bercuti buat anak2 pakcik yg bersekolah yer

;)

pakcik org KL .. same la kita
:P

1:59 PM  
Blogger Inah said...

wgsa maju eh?keadilan menang la
:)

3:44 PM  
Blogger zura lias said...

ohoo..pokcik penyumbang keadilan menang ke?hiksss...fuhh...sy terase mcm tgk dari jemapoh ke manchester..:D

10:35 AM  
Blogger MZ said...

lily. had umur tak membenarkan pak cik masuk F1 :D

inah. keadilan memamg menang. tapi pak cik tak undi pun :D

10:36 AM  
Blogger MZ said...

juera. pak cik pemangkah setia PAS :D

10:37 AM  
Blogger aria ayumi said...

eheh. nnt klw pakcik drive bwk diya gi jenjalan, pakcik jgn bwk lelaju okeh. nnt diya terjun kuar dr kete. hihi

10:54 AM  
Blogger MZ said...

diya .. pak cik skrg bawak kete slow2 je :D. veri the veri kekadang jek bawak laju ...

11:41 AM  

Post a Comment

<< Home