Thursday, June 12, 2008

apdet skit2 je ...

bola euro dah abis first game utk sumer grup. dah start dah seken games. overall, perancis masih di takuk lama, payah bebeno nak sumbat gol. german pun macam biasa dengan 'skima' game dia. itali kene bantai ngan belanda, suka pak cik :)) muahahahaha. belanda kelihatan danjeres, cara 'total football' nya di bawah van basten mungkin membolehkan mereka jadik juara kali ni. portugal dan sepanyol juga kelihatan danjeres. tapi ... tapi .. pak cik tak minat!

mungkin pasukan pilihan pak cik si perancis tak leh gi jauh. pak cik cuma nak tengok prestasi pemain2 muda nya. oleh itu pak cik harap belanda bleh menang. german? depa ni terlalu skima ...

semalam juga pak cik tertengok games new zealand lawan ireland, rugby junior world cup di adakan di uk. besh sungguh game itu. total demolition of irish by allblack. kene tengok ni allblack lawan ozzie and south african. sure heboh nya.

owh ... pak cik terbizi jap. malas la nak apdet pas ni buat sehari dua. ;)) huhuhuhu *kunun nya lah kan ...*

5 Comments:

Blogger diya said...

ehhh. new zealand pun masuk lawan2 bola gak eh. diya nak sokong NZ lah. sbb kat sana byk biri2 ;))

10:12 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

sbb tuh saya kata ari tuh kan pakcik .. saya rasa oren !!

:D

10:47 AM  
Blogger zura lias said...

bola??alaaa..xnak ar cite pasal bola pokcik..citer pasal kenny rogers nak?hikss..

10:53 AM  
Blogger Jie said...

Jerman lah pakcik....jerman la...


tak moh cite bola, kita cite pasal lipstik, pasal maskara..pasal bulu mata..kehkehkeh


pernah masuk satu forum,dia kata...lelaki wajib minat bola.

12:45 PM  
Blogger MZ said...

diya. kat kampung pak cik banyak gak bebiri :p

lili. oren campur ngan sirap rasa apa? cuba jawab kalo cik lili org nya bijak bistari :D

juera. pak cik lalu je tepi kenny rogers mesti terhengat2 akan juera. lenkali kene lalu blakang kenny rogers aaaaa :p

kujie. jerman tak leh gi jauh :)) muahahaha. bleh gi sampai final je tapi x leh jadi juara. pak cik tak minat bola sebenarnya. pak cik minat beautiful games!

2:22 PM  

Post a Comment

<< Home