Wednesday, June 11, 2008

O Mimpi.

tersedar dari lena
seakan ada suara menyergah bertanya
"mengapa kau masih berlari mengejar mimpi?"

suara tanpa wajah itu
tidak aku hirau
bukankah aku berhak bermimpi?
tidakkah ia bertunjangkan impian?
dan dari situ terbitnya harapan?

syurga itu adalah mimpiku
mimpi itu adalah syurgaku.

kejutkan aku dari lena ini
mungkin dapat kau ragut mimpi itu
tapi tidak impian dan harapan ku.

9 Comments:

Blogger diya said...

diya tak berlari pakcik, diya mengensottt. ekekeke.

ni msti kes mimpi pakcik smlm kan... alaahh pakcik, dh mimpi diya tu. ngaku jelah kan :p

3:44 PM  
Blogger MZ said...

setakat mimpikan diya tu pak cik tak kisah.
tapi kalo tengok bola euro tapi nampak muka diya tembam, mcm mana nak citer tu?
:)) wahahahaha
*tawa dlm tangisan*

3:49 PM  
Blogger Jie said...

pakcik mimpi basah?

woo..oooo...dah pecah sora ni.

hehehehe

4:02 PM  
Blogger MZ said...

hep hep kujie! senset skit. dak juera tu budak bawah ketiak tu. ehh silaps. bawah umur!

4:07 PM  
Blogger yOnnA said...

hakhakhak..
errr..
ni sort of mimpi basah ke pakcik?
ngeh2 :p

ni mimpi sebab tido lambat..
sebab tgk bola! :))

5:20 PM  
Blogger A Z R A said...

pakkcikkkkkkkkkkkkkkkkkk wakeeeeyy wakeeeyyyyyy!!!

1:58 AM  
Blogger MZ said...

yonna. bola tengok pak cik aaaa :)

azra. dah mangun dah ni :p *where's my caffe latte?"
:)) muehehehehe

9:18 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

pakcik ada mimpikan saya x ??
:P

10:47 AM  
Blogger MZ said...

lili. pak cik ada mimpikan lili wat synchronised swimming ngan ea :)) hahahahaha

12:58 PM  

Post a Comment

<< Home