Wednesday, July 23, 2008

Demo Lor Ni Dop Supo Mulo.


lama sudah pak cik tak balik kampung di qlate. tetiba rasa windu mengetuk di hati. terimbau kenangan di pantai cinta berahi. pak cik dan si dia. dan rakan2 yang lain. bermain bergurau senda. bermadah berjanji berceloteh. berjalan pergi dan pulang seiring sejalan. bila hujan turun menerpa dalam perjalanan pulang. pak cik buka baju lalu di pakaikan pada si dia. khuatir si dia akan di basahi tempias. kerna payung hanya satu tapi berkongsi berdua. dan tak boleh rapat-rapat berjalan di tengah kampung.

ehh .. panjang lak citer nya ...

*lapar air weh. minum banyok tubik pun banyok. payoh payoh.

13 Comments:

Blogger Jie said...

mcm lagu " memori daun pisang 'je

dok pejam mata..imaginekan babak2 mcm tu...

erk...

rasa mcm mude belia..

8:58 PM  
Blogger Inah said...

pokcik buka baju x mo pass kat inah ke??

larikss :P

9:22 PM  
Blogger MZ said...

kujie. kujie dah tak muda remaja lagi ekk skrg? ;)) hik hik hik

inah. nak buka baju saje kah? :p

9:07 AM  
Blogger Sayda said...

can i have your email address?

9:01 PM  
Blogger MZ said...

sayda. err ... err .. email address pak cik kan .. email address pak cik kan ... er err ... malu lah ;)) huhuhuhu

9:06 AM  
Blogger Jie said...

hahahahah..sy tau pasai la dia malu nk display email address dia...hahahaha

9:35 AM  
Blogger MZ said...

kujie. hep hep! babab karang! :p

9:39 AM  
Blogger yOnnA said...

ish!
ni entry censored ke ni??
hahaha..

pakcik org klate eh?
area mane?

5:44 AM  
Blogger diya said...

hehe. pakcik slalu pretend jadik kelantanese. hesss, diya pahammmm :p

3:37 PM  
Blogger MZ said...

yonna. pak cik klantan celup. Kg nya kl. Org hengat kok lanas tp benarnya kayell :p

6:02 PM  
Blogger MZ said...

diya. Manader pretender :p

6:03 PM  
Blogger Great G.U.R.U BaniHassim said...

salam be.
hok pape kenyatae nih btol ko?
Hok mace superimpose ja...

2:13 PM  
Blogger MZ said...

guru wehhhh. salamzzzzzzzzz.
meme la superimpose!
:)) muahahahaha

2:23 PM  

Post a Comment

<< Home