Friday, July 18, 2008

serba salah gak kadang2





ni gambo anak bujang pak cik no 4. sejak dia berambut pendek ni makin montel lak dia. lagi satu .. makin itam laks. heran pak cik.
dia nya posing kalo amik gamba leh tahan gak. :)) kui kui kui
baru umur lima tawon dah suwuh dia blaja macam2. baca buku, ngaji iqraq, hafal doa, semayang, baca sifir, macam2 lah. kdg2 bila pikir tu kesian gak. kecik2 lagi dak paksa dia blajar macam2. tapi dia gak kadang2 blajar sendiri sebab bila abang2 dan kakak dia bukak buku, dia pun sama nak bukak buku. tapai lebih nya menconteng lukis gambar kartun.
lagu2 n citer kartun, pendek kata mender2 dlm tibi habis gak dia hafal. lagi elok kalo pak cik suwuh dia hafal mender2 yg berpekdah skit. :D

8 Comments:

Blogger zura lias said...

pokcik...yg no. 4 nie mcm muke pokcik..sejibik...nnti kalo dh besar leh le paw die kenny rogers...hikss..

1:27 PM  
Blogger MZ said...

dah anak bapak! :))

2:56 PM  
Blogger yOnnA said...

hahhaa..
comelnye pakcik.
bulat mcm perot pakcik!!
ooppss!! :p ehehe..

bagus la pakcik.
didik diorang dari kecik :)
kang bile besor xde la tunggang langgang nnt :))

9:12 PM  
Blogger diya said...

ha ah. setuju ngan kak zura. yg ni kompem sebijik mcm muka pakcik. huhu.

btw, diya rs anak pakcik yg ni lebih kepada long-term memory. kuat ingatan ni sgt bagus pakcik. boleh jd doktor. :)

10:28 PM  
Blogger MZ said...

yonna. pewut pak cik walo pun bulat masih menawan di pandang tau :)) adoi la

diya. sebijik ek? jadik dokter ke pilot ke majistret ke .. asalkan jadik org ...

10:04 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

masih encem la pakcik
kalau makin hitam org kata hitam itu kan manis ..


:)

10:59 AM  
Blogger MZ said...

ensem tu ensem la gak. tapi heran la juga naper dia makin itam. tader plak berjemur bagai ...

11:20 AM  
Blogger farah aminuddin said...

baguslah dah ajar kecik2 ni.. nnt besar, senang, insyaALLah

6:40 PM  

Post a Comment

<< Home