Friday, July 18, 2008

alahai ...



ni plak gambo anak no 2 merangkap anak bujang yg sulung. baru darjah empat. gambo tgh tido ni mak dia yg amik. sekarang ni dia tengah demam. tetiba je demam tader flu tader apa. harap2 tader yang serius lah.
pak cik memang selalu lewat tido. masuk tido kol 11, kol 12 .. kol 2 pagi blom tentu tido. oleh itu, sementara tunggu mata letih and terlelap pak cik selalu perati budak2 ni tido. macam2 fesyen dia org ni tido. lasak betui. termasuk la si baby yg umur 7 bulan tu. biasanya empat2 orang bujang ni tido sekali, setempat. bersilat la masing2 masa tido tu. meracau2 pun standed dia org adik beradik. terutama si ayid tu. cuma belum buat aksi terbang ultraman atau spiderman jek lagi depa nih.
jangan memain tau .. ada sowang kawan pak cik ni suka sangat menggigau masa tido. setakat dia bangun sekejap laung azan dan baca doa masa tido tu, pastu tido balik, perkara biasa bagi dia. :)) keh keh keh

*gelak gelak la juga. kalo ur sleeping partner tido macam tu apa citer?*

7 Comments:

Blogger yOnnA said...

:)) :)) wakakkaakaka!!!
laung azan????

ahahahhaha..
adehh pakcik.
tergelak-gelak yonna depan laptop ni! hoho!!

sleeping partner yonna..
kalo ngigau cakap xpe,
kalau buantnya berjalan ke hape ke,
tu mmg nk kene bekhen la haha

tp kesian kan kalo yang ngigau sambil jalan tu..
isk!!
mmg diorg x sedar eh

9:11 PM  
Blogger diya said...

hehehe. comel je anak2 pakcik ni ye. bleh plak ngigau sampai laung azan. ada bakat jadik pemimpin ni :)

10:26 PM  
Blogger MZ said...

yonna. x baik tau gelak kan org :)) muahahahaha

diya. bukan anak pak cik yg ngigau laung azan tu tp member aaaaa :p

10:03 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

anak2 buah kita pon sama .. ganas bila tido .. pusing sana pusing sini, alih alih kedudukan dah terbalik ...

huhuhuh ~

kalau pakcik yg tido mcm mana laa agaknya ek ??
:P

10:57 AM  
Blogger MZ said...

pak cik tido penuh sopan santun suci muci jek :)) ki ki ki ki

11:19 AM  
Blogger Great G.U.R.U BaniHassim said...

Sye pun ade habit cam anak mz nih...
kawan2 saye naik cuak gak la kalau tetibe tgh mlm cakap mcm tak tido..

Kalau yg tatau tu, igt saye mmg tgh bercakap, siap boleh layan lawan ckp..
Sengal..
HABIT!

2:21 PM  
Blogger MZ said...

tuan guru. lenkali tido basuh kaki :)) muahahaha

12:07 PM  

Post a Comment

<< Home