Friday, April 04, 2008

Apdet Skit ... skit je tau!

cik lily dah marah tu. cepat2 pak cik apdet messejbox yg dah lama tergantung2 di awangan. sib baik jumpa balik alamat surat elektronik dan kata laluan nya :D so the messejbox is now up & running.

ari ni ari jumaat. esok ari sabtu. lusa ari ahad. pendek kata ujung minggu lah gamak nya. pak cik tak mempunyai apa2 perancangan lagi. cuma sexcited skit sebab ada F1. and sedang berkira-kira juga dalam kepala ini alasan apa nak di beri kalo ehem ehem ajak kuar. pak cik malas dah nak kuar ngan dia. banyak sebab musabab nya. nak wat bodo tak angkat kol dan jawab es em es nanti nampak sangat plak kan. fenin gak. ke nak wat brutal je cakap tak mo dah kuar ngan dia :D lagi pun pak cik lebih senang ronda2 sorang2 jek. tak yah nak berkejar2. tak yah nak pikir apa2.

untuk semua samat berhujung2 minggu. pada yang bercadang hanya hendak beristerirehat .. samat ber rilek2 lah pak cik ucapkan. pada yang ada aktiviti lain tu .. selamat beraktif-aktifan tapi be safe ya!

kalo sempat apdet lagi .. pak cik apdet lah kendian ya ...

9 Comments:

Blogger nuRin said...

have a nice weekend and take care, pakcik.

3:04 PM  
Blogger Inah said...

jom g pesta buku :)

3:55 PM  
Blogger MZ said...

thanks nurin. u too. have a fabulous weekend ya. :)

inah. d manakah pesta buku itu? :D

4:37 PM  
Blogger Inah said...

lol..kat pwtc le..apola pokcik niiiiiiii

5:43 PM  
Blogger sayda said...

happy weekend!

7:26 PM  
Blogger A Z R A said...

pakcik i like this statement of yours 'selamat beraktif-aktifan tapi be safe ya!'.....muarrghahahahaahahahah!!!

12:10 PM  
Blogger MZ said...

laaaaa inah. ingatkan pameran buku kat melawatiiiiiii :D

sayda. hope u had an epi weekend as well ya!

azra. you like eh? ehem ehem ... safety first as they always say. *hik hik hik :)) gelak sengal*

2:06 PM  
Blogger A Z R A said...

pakcikkkkkkkkk u nihhh memang sengal laaa....muarrghahahahahahah!

10:05 PM  
Blogger MZ said...

azra. baru nak tahu ekk? apa obat kesengalan agak nya ya? ;)) hik hik hik

12:16 PM  

Post a Comment

<< Home