Tuesday, April 01, 2008

My Question Is ...

"kau pasan tak? hampir kebanyakan towkey2 barang2 kechantekan even mcm mustika ratu samada dah bercerai berai atau blom kawen2 lagi?" tanya sorang member pak cik.

betul juga kan? jadi apa kejadah nya cantik mantik gebus mulus?

11 Comments:

Blogger nuRin said...

telan air liur saya pakcik sebab tak cukup gebusss.

for commercial only ma...who want to buy their product if muka tuan punya bersopak macam kawah di bulan.

11:44 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

eh .. ye ke pakcik ???
asal saya x tau yer ??

pakcik nih gossip pandai la !!
hik hik ~
:P

2:08 PM  
Blogger arsaili said...

external beauty vs inner beauty!!!!

2:56 PM  
Blogger MZ said...

nurin. mana lak tak cukup gebus tu? :p *abg sayang dia ari tu cakap bukan main lagi. sib baik pak cik tak ter'arouse' baca komen abg syg dia :p

lily. manader gossip. cuba tgk kes nash lefthanded tu :p

arsaili. mana nak cari external & internal beauty co-exist dedua secara harmoni? :D

3:51 PM  
Blogger sayda said...

cantik tapi tak happy.

bahagia ke kan?

sy syukur sy buruk dan happy.
hehe.

4:22 PM  
Blogger MZ said...

sayda hepi ekk? alhamdulillah ...
*sapa yg kata sayda buruk tu? meh pak cik babap sama dia*

5:14 PM  
Blogger A Z R A said...

ello pakcik, gossip leh tahan eh?

alaaa dah tua kecut gakkk......tak kira la mahal mana pun cream ke hapa ke....yg penting hati..... ;)

me love kaka!

10:43 PM  
Blogger MZ said...

azra. manader gosip. kisah benar nih :D errr ... apa yg kecut tu ekk? ;)) huhuhu. tp memang betui .. yg matters is 'hati' :).
me love kaka too :D

9:37 AM  
Blogger Jie said...

dah tua nnt rajin2 la iron bagi tak kedut..kan...alaa.....nnt bukan sorang2 je kedut...dua2 pun kedut....adil la tu..ha ha ha

tapi bg sy dia org ni bila dah jadi towkey topĀ², dia TERLALU SIBUK...maka jadinya rumahtangga tu bukan keutamann lagi.

6:40 PM  
Blogger Inah said...

shaya x cantik..itam..gemok..:(

tapi saya happy gak kadang2 bila rasa mcm saya x yah risau kena kaco laki..lalalala

x jadi tumpuan..x buat benda bukan2..x pakai seksi2 :P

11:34 PM  
Blogger MZ said...

kujie. kalo dah kaya bleh delegate kan keje2 tu ...
dua2 kedut2 ekk kujie. aiii ... teringat email tentang 'pakaian cinta' :D hik hik hik

cik inah. itam itu menawan. gomok itu shedap di peluk dan d gomol2. :p tak kene kaci lelaki ke atau cik inah yg taka mo di kaco :-" *siul2 sambil humming 'la la la'*

11:12 AM  

Post a Comment

<< Home