Monday, March 31, 2008

sumbang kan lah!


suara pak cik tak shedap, sebab feedback dari kawan2 dan mereka2 yang sewaktu dengan nya kata tak shedap. dan lagi, walopun pak cik bleh menjerit dengan kuat, kalo nyanyi lagu key yang tinggi akan terbatuk2 lah pak cik kerna sakit tekak. sebab itu lah pak cik jarang menyertai aktiviti2 karaoke. kalo juin pun lebih sebagai pemerhati bebas (bukak pengkritik bebas ya!) dan cuma sesekali ikut nyanyi ramai2.
tapi buat pertama kali dalam sejarah ari sabtu lepas pak cik telah men'sumbang'kan nyanyian pak cik secara aktif dalam aktiviti karaoke. banyak gak lagu yang pak cik 'sumbang'kan. teknik pernafasan tu pak cik ok, smooth jek. cuma bab2 gali2 bak kata ogy amad daud dana melontarkan irama2 lagu bak kata hattan tu masih kurang. walo bagaimana pun pak cik puas ati :D. sebagai bukti nya .. malam tu atau pun pagi tu ujan tak turun pun. leh la juin lagi aktibiti2 karaoke ni di masa akan datang!
start aktibiti karaoke tu 15 minit selepas kol 12 malam dan berlangsung selama 2 jam. kemudian nya gi melepak kat kedai mamak. bila azan subuh berkumandang baru lah pak cik sampai umah ...
opps ... sampai sini dulu. ada kes kecemasan laks. sambung kendian nanti atau di lain hari ya!

9 Comments:

Blogger zura lias said...

erk..karaoke?sampai atie x ajak..hikss..

9:22 AM  
Blogger Jie said...

kalo pakcik dah merayap g blog sy tu, baru le sy agak2 dah ade entri baru..hehehehehe


erk..sumbang sampai tumbang?

mesti lagu rock kapak ni :p

9:53 AM  
Blogger MZ said...

juera. sudi ke? :p

kujie. bukan rock kapak aaa tapi rock kangkang! :)) ekekekeke.
besh woooo ... opening song : sejati oleh wings. siok plak jadi awie malam tu. lagu2 lain .. suraya & kita serupa oleh headwinds. banyak lagiiii ... :D

10:43 AM  
Blogger nuRin said...

pakcik, bila nak berduet wif me?

11:41 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

saya pun dah lama x pergi menyumbangkan suara nih ..

hehehehe
:D

2:09 PM  
Blogger MZ said...

nurin. jom berduet lagu 'setia' :D

lily. nak 'sumbang'kan lagu apa? :D

3:47 PM  
Blogger A Z R A said...

pakcikkkk jom duetttttttttt.....bleh????hehehehehe.......

10:42 PM  
Blogger Inah said...

nak duet lagu menjaga hati..sila hafal lirik kat blog inah :P

11:35 PM  
Blogger MZ said...

azra. nak duet lagi pe ekk? :D

cik inah. lagu sapaaaaaaaaaaaa la plak tu? :p

11:13 AM  

Post a Comment

<< Home