Thursday, April 03, 2008

The Reasons.

here are top three reasons i gave when i declined or rejected people invitations :

1. tak bleh. i dah tobat! "dah tobat ke atau tau buat?" balas si sang pelawa.
2. tak bleh la. i kene balik masak nih. *sambil sengeh2*
3. tak bleh. i ada kat kampung ni @ i kene balik kampung.

the real reasons are actually different from the above. maybe a single reasons or maybe multiple but simply can't be said out loud. even here :D.

tak yah tanya lah ya invitation apa itu?

10 Comments:

Blogger Lily.Lulu. said...

nih mesti ajak pakcik g clubbing
haha !!

:P

1:58 PM  
Blogger MZ said...

lily. silaps. pak cik memang tak clubbing. tader worang pernah ajak pun :D

6:04 PM  
Blogger Inah said...

rasanya ajakan g siam..kawin yeks :P

10:25 PM  
Blogger MZ said...

errr .. cik inah. no komen :D hik hik hik :p

9:38 AM  
Blogger nuRin said...

pakcik, ajak g soping,kan...kan...?

3:06 PM  
Blogger MZ said...

nurin. bukan. bukan. bukan :p
*dah jadi mcm kuiz lak entri nih ;)) hak hak hak*

5:15 PM  
Blogger A Z R A said...

invitation to treat??? owhhh...pakcik kasi tau la invitation for what??? me curious now!!!

nak ke gi clubbing? ;P

12:08 PM  
Blogger MZ said...

azra. kalo invitation to treat bereh jek anytime ;)). gi clubbing? dah lama pak cik tak gi club nih. paling last skalik tu lah melepak kad HRC, tu pun bingit tinger. curiuosity tak per. jgn ter'kill' the cat udah ... org cakap la kan? kan kan? :D

2:08 PM  
Blogger A Z R A said...

isk HRC, hmmmmm itu mmg tempat 'org lama' lepak....hehehehehe.......

pakcik, curiosity didnt kill the cat laaa, curiousity sKilled the cat!!! ini me yg cakap!

10:04 PM  
Blogger MZ said...

azra. tu tempat org lama ekk? agak nya minah2 saleh yg kenkadang nampak mcm baru puberty je yg melepak kat bar tu dok aimed old gendut men ekk? ;))

so u said ... wanna be the cat eh? :p

12:19 PM  

Post a Comment

<< Home