Friday, June 13, 2008

apdet skit2 je ... ampat.

dah tengok wayang citer lelaki besi atau iron man? citer tu memang menghiburkan namun pak cik kene matikan keinginan atau kecenderungan mengkritik or 'analytical mode put on off'. nak ikutkan manyak yg bleh di kritik samada logik atau tak lagik nya sesetengah jalan cerita. oleh kerana tujuan menonton wayang tu semata2 inginkan hiburan, jadi pak cik hibur2kan je lah nafsu mata, hati dan selera. salah satu sebab pak cik nonton citer tu adalah kerana gwyneth paltrow!

tapi yg ni pak cik nak komen. hero tu guna kete sport audi. memang la tak patut. manyak2 kete2 sport, kete tu yg dia guna? nampak sangat kene sponsored!

tgh pikir ni esok nak gi tengok wayang ke tak? nak tgk citer apa ya? incredible hulk? kung fu panda? ;)) tgk lah nanti mcm mana ya?

citer long khong tu tak dpt la pak cik nak tengok. org banjer pree makan minum dlm tu pun pak cik tak mo ;)) tak rela pak cik dipertakuti dlm panggung itu ...
.

bintang timur bergermelapan
dan langit senja nan berlabuh
menampakkan lagi keanggunan
hati yang kesepian
tetiba ditakluk keghairahan
bagaimana hendak dilampiaskan?

7 Comments:

Blogger Jie said...

kalo drama melayu lagggiiiiiiiii la byk yg tak logiknya..


keje kilang dok rumah teres medium cost tu...hehehe. lagi tragik dok sorang2..isshhh...

isshhh...nk tempias kt mana le pula tu ?

5:18 PM  
Blogger diya said...

iron man? jap.... uhhh. sume diya tak tgk lg. iron man ke longkong ke kungu pandat ke. tak tgk lagik. pakcik neh, mcm tak tahu je diya dok mana. huhu. kena tunggu 2/3 bulan, cite tu dah basi baru diya bleh tgk :p

8:02 AM  
Blogger diya said...

hehehe. at last, pakcik mentioned bintang gaks ;))

8:03 AM  
Blogger Lily.Lulu. said...

x tgk lagi la pakcik citer iron man tuh .. cd ade la .. tapi x tengok2 jugak .. bes ke pakcik ??

saya rasa kan pakcik la sesuai jadi hero untuk iron man tuh .. sebab pakcik gagah perksa

kan kan kan ??
:D

pastu pakcik pakai je keta proton saga // konpem gempak dlm citr tuh

12:29 PM  
Blogger MZ said...

kujie. tempias2 jgn sebut aaaaaa :p kang abih basah kang :p

diya. pak cik ajak tgk tak mo :p citer 2000 bc ada sebut pasal bintang timur ... agaknya lah kan. kan kan ...

lili. besh wooooo citer jejaka besi itu. kalo cadangan lili itu menjadi skrip, ahmad nabil lah patut jadik hero. pak cik jadik gengster kg dusun dah la ;)) *dpt pegang2 heroin*

12:38 PM  
Blogger A Z R A said...

best laaa pakcikkkk ironman, maybe coz i had doubts in the first place and it turned out all right in the end eh?

12:01 AM  
Blogger MZ said...

citer tu mmg besh azra. cuma tu lah ... kalo nak mengkritik ada aje kan? :)) hik hik hik

5:45 PM  

Post a Comment

<< Home