Friday, June 13, 2008

apdet skit2 je ... tiga.

pada penyokong2 jerman, jgn putus asa ya. kekalahan malam tadi blom mengeluarkan jerman lagi dari euro. ;)) hik hik hik sila sokong lagi dan lagi ;)) hik hik hik tapi kalo dah terkeluar nanti sila la sokong pasukan belanda pula ya! :D

tu je pepagi ni. selamat bekerja. dan samat berehat2 di hujung minggu :p be responsible and safe.
.

ada bulan
di puncak awan
ada bintang
di dada langit
tapi pungguk entah di mana
merajuk kah dikau?

apalah guna keindahan malam?
tanpa pemuisi yang meratap memuji.

9 Comments:

Blogger zura lias said...

erkk..bola????erkk...bulan???alaa..nape pokcik asik ckp pasal bulan je nie..sensitipp..hikss..

9:53 AM  
Blogger MZ said...

juera. merenung bulan di atas sesekali jeling la pak cik kat sini. kurang2 tak jatuh dlm longkang nanti ;)) huk huk huk

10:09 AM  
Blogger diya said...

pakcik sokong belanda ke? diya maintain sokong new zealand. huhu [walaupun tak tgk bola :p]

p/s-asek bulan je pakcik, bintang jeles neh :p

2:54 PM  
Blogger MZ said...

bintang timur jeles ehh? :p
naik beskal laju2 tak pandang kiri kanan pun. puas la pak cik dok lambai2 kain pelekat nih :P

3:53 PM  
Blogger Jie said...

huwaaa....... ngape la jemen leh kalah..mhuwaaa....

5:15 PM  
Blogger Lily.Lulu. said...

pakcik sokong jerman eh ?

12:30 PM  
Blogger MZ said...

pak cik sukung prancis dan blander aaa lili. jerman tu saje je nak nyakat cik puan kujie kita :)) muahahahaha

12:39 PM  
Blogger MZ said...

kujie. jerman kalah sebab rambut ballack tebal sangat dah macam afro dah tapi tak snonoh rupa nya. german players kennot konsentret on their game!

12:40 PM  
Blogger A Z R A said...

pakcik, saya adalah penyokong German, siap ada jersey German, dolu2 pi tgk bola kat sports bar siap pakai lagi, skarang tidak lagi dok umah tido lagi best!

12:02 AM  

Post a Comment

<< Home