Sunday, June 15, 2008

Deja Vu.

semalam bawak anak2 pi tengok wayang. memang besh citer itu. naper la depa bagi 4/5 bintang? bagi la 4.5/5 bintang kalo tak 5/5 bintang skalik pun!

beautifully done and hillarious. sampai kuar la air mata pak cik dok gelak sakan dlm panggung tu. gelak tak hengat dunia dah. kene tengok lagi skalik nih :)) muahahahaha
.

seperti jangkaan pak cik, teruk perancis kene blasah ngan blander game euro malam tadi. silap2 romania akan temankan blander ke pusingan seterusnya. abih bungkus juara dan naib juara piala dunia. nasib la duduk dalam 'group of death!'.

'limping' tiger woods tetiba je mengetuai senarai pemain2 dlm us open. kalo ikut tradisi beliau kalo dah lead, wajib dia continue to win the cup! tu dgn lutut/kaki yg cedera tu ...
.

di sebalik awan hitam yang berarak
tersorok bulan yang hanya menanti masa
untuk menyinari malam.

di sebalik wajah ayah yang bengis dan marah
tertanam hajat dan harapan untuk anak-anak
menjadi insan berguna dan berjasa.

di sebalik ribuan kaca cinta yang terhempas pecah
terselit benih harapan untuk cinta sejati
menyinar menyuluh jalan ke pintu syurga.

di sebalik hati ini
ada kamu.

6 Comments:

Blogger yOnnA said...

kungfu panda mmg gila2 best pakcik!!!
rasa nk guling gelak2 atas kusi tu :)) haha

4:03 PM  
Blogger Lily.Lulu. said...

bess kan pakcik kan ??
saya gelak gile2 punya
sebab panda tuh mcm EA
hahahahah !!

pakcik pakcik ..
saya kasi 10 markah
amacam .. ok x ??

happy fathers day pakcik !!
:)

6:26 PM  
Blogger Jie said...

alahai..

tak sempat tgok lagi

tumpang gelak berduet dgn pakcik buleh?

11:14 PM  
Blogger A Z R A said...

pakkcikkkkkkkkkkkk Happy Father's Day!!!

isk dlm banyak2 citer, citer ni laaa lom tengok lagi, since review semua cam best, kena tgk gakkk! ;)

11:59 PM  
Blogger diya said...

"di sebalik hati ini
ada kamu."

suka diya baca ayat ni pakcik :)

p/s-malas komen psl kungfu pandat. penat. :p

8:51 AM  
Blogger MZ said...

yonna. gelak je guling2 pas tu sila lah salahkan pada si 'po' itu :)) muahahahah

lili. ea adalah po? po adalah ea? tak baikkkkk ... :)) muekekeke
n thanks lili. :D

kujie. gelak berduet2? bleh2. mesti besh ni :)) ha ha ha

azra. kene tgk kat panggung tau beri terasa kemeriahan nya :)

diya. pak cik suka diya suka :D

5:15 PM  

Post a Comment

<< Home